Διανομή πετρελαίου θέρμανσης

l

Διανομή πετρελαίου με εγγύηση ποιότητας

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης με εγγύση ποιότητας.

Εγγύηση Ποσότητας

Συστήματα ελέγχου για τον έλεγχο της ποσότητας του πετρελαιου

}

Αμεσότητα

Αυθημερόν Παράδοση της Παραγγελίας σας

Υπευθυνότητα

Τηρούμε Όλα τα απαραίττητα μέτρα και αποστάσεις – παράδοση στην ώρα μας

Η Attikioil παραδίδει πετρέλαιο θέρμανσης στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς με την εγγύηση ποιότητας και ποσότητα.

Παρακολουθούμε με προσοχή και υπευθυνότητα την διανομή πετρελαίου θέρμανσής, από την αρχή της παραγγελίας από τις εγκαταστάσεις μας έως το τέλος της διαδρομής, δηλαδή το σπίτι σας.

Έχουμε γνώση της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τον τελευταίο καιρό. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα φροντίζουμε να φθάσει το πετρέλαιο θέρμανσής σας με υπευθυνότητα και ασφάλεια στην ώρα του.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας , εκτός από την εμπειρία ετών που διαθέτει σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την προστασία από τον covid 19.

Η Διανομή γίνεται με απόλυτη ασφάλεια με τα δικά μας ιδιόκτητα βυτιοφόρα, εφοδιασμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό (σύστημα ηλεκτρονικής μέτρησης στάθμης καυσίμου) στις δεξαμενές του κάθε βυτιοφόρου, που τα παρακολουθούμε όλη την ώρα από την αρχή έως το τέλος της διαδρομής -την παράδοση σε εσάς με το GPS σύστημα.

Εκτός από το δείγμα πετρελαίου θέρμανσης 50ml που σας δίνουμε με την παράδοση, Φροντίζουμε να σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές και σωστές οδηγίες , για τη σωστή διασφάλιση του πετρελαίου θέρμανσης που παραλαμβάνετε.

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης από την aegeanattikis
Καλέστε τώρα