Συνεργείο Καθαρισμού

Υπηρεσίες Καραρισμού που Προσφέρουμε:

Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Επαγγελματικές Λύσεις Καθαρισμού

Η Attikioil διαθέτει εκπαιδευμένο και επιλεγμένο προσωπικό. Σε συνδυασμό με τον Aριστο εξοπλισμό μας, σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις καθαρισμού για την Πολυκατοικία σας .Το Έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει αρχικούς αλλά και τακτικούς καθαρισμούς πολυκατοικιών.

Καθαρισμός Χώρων Εργασίας

Επαγγελματικές Λύσεις Καθαρισμού

Καθαρισμός εργασιακού χώρου ορίζεται η απομάκρυνση κάθε απειλής, όπως για παράδειγμα η σκόνη, τα υπολείμματα τροφών, ξένα σώματα αιτίες που προκαλούν αύξηση μικροοργανισμών. Απολύμανση ονομάζεται η μείωση του αριθμού των μικροοργανισμών, τα οποία αποτελούν ζωντανά κύτταρα. Με την καθαριότητα και απολύμανση των χώρων εργασίας βελτιώνουμε το περιβάλλον εργασίας και μειώνουμε τις επιμολύνσεις, καθώς και τη μείωση της ανάπτυξης μικροβιακών και
άλλων σχετικών κινδύνων.

Καθαρισμός Μονοκατοικιών

Επαγγελματικές Λύσεις Καθαρισμού

Ο συχνά τακτικός γενικός καθαρισμός μονοκατοικίας είναι απαραίτητος σε οικίες που κατοικούνται σε αλλά και σε οικίες που έχουν μείνει ακατοίκητες για αρκετό χρονικό διάστημα. Με τη σωστή και ταυτόχρονα υγιεινή συντήρηση σε κάθε σημείο του χώρου., προστατεύεται η υγεία σας από επικίνδυνες αλλεργιογόνες ουσίες, μικρόβια, ρύπους και κάθε είδους.

Ζητήστε Προσφορά 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ζητώντας μια προσφορά στα δικά σας μέτρα! Ένας εκπρόσωπός μας θα επικωνήσει άμεσα μαζί σας. 

Καλέστε τώρα